Søk i bloggen

Bloggarkiv

Følgere

mandag 30. november 2009

PostHeaderIcon Kornbrød.


Denne sort  brød har vi spist daglig de siste 15 årene. Enkelt og greit å lage. Vi oppbevarer dem i fryseren og baker 3 stykker i gangen. Vi kjøper kun Møllerens saftig Kornbrød-mel. 1-2-3. Tilsett kun gjær og vann. Det er oppskrift på pakken.
Vi pleier å bruke 2 poser melblanding på 3 brødformer og tilsetter litt eksta vann (ca. 1 deciliter på 2 poser). Vi bruker også 2 poser tørrgjør på 2 poser melblanding. Har det da direkte i melblandingen. Enklere kan det ikke bli :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette brødet er helt supert! Har ikke hatt magetrøbbel siden jeg begynte å spise det. Anbefales på det varmeste!
Kaare Jan

Elin K ♥ sa...

Dette brødet har jeg også prøvd nå, utrolig godt!

Legg inn en kommentar